Nieuwe Kobo eReaders nu beschikbaar op Amazon en Walmart; $ 99 Clara HD-uitverkoop

Kobo’s nieuwe e-boeklezers, de 7-inch Kobo Libra 2 en 8-inch Kobo Sage, werden beide eerder deze week onthuld en Kobo begon pre-orders van hun website te accepteren, en nu kunnen ze ook bij andere retailers worden besteld .

Kobo heeft ook de 6-inch Kobo Clara HD te koop voor $ 99 USD van hun website, evenals de websites van Amazon en Walmart. Maar vreemd genoeg zijn de twee modellen die zojuist zijn vervangen door nieuwere versies, de Kobo Forma en Kobo Libra H2O, beide nog steeds overal voor de volle prijs.

Het is verrassend dat Kobo niets heeft uitgebracht om de Clara HD te vervangen, aangezien hij op dit moment bijna 3,5 jaar oud is, maar het is nog steeds een goede e-boeklezer voor $ 99, en er is niet veel dat ze voor die prijs kunnen verbeteren sinds het heeft al een 300ppi-scherm en een tweekleurige koplamp.

De twee nieuwe Kobo-ereaders worden op 19 oktober uitgebracht, dus technisch gezien bevinden ze zich nog in de pre-orderfase. Walmart heeft de Kobo Sage nog steeds niet vermeld, en Amazon heeft momenteel alleen de witte versie van de Libra 2. Ik heb ook links toegevoegd naar Indigo, dat in Canada is gevestigd, omdat ik daar Kobo-ereaders bestelde voordat Walmart begon met verkopen hen.

Kobo Clara HD-uitverkoop

Amazone
Walmart
Kobo

Kobo Weegschaal 2

Amazone – (Wit)
Walmart – (Zwart)
Walmart – (Wit)
Kobo
Indigo – (Canada)

Kobo Salie

Amazone
Kobo
Indigo – (Canada)

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Openstream
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart