Nieuwe 8″ Kobo Sage en 7″ Kobo Libra 2 nu te bestellen

Kobo Salie

Kobo heeft een aantal nieuwe e-boeklezers uitgebracht, de Kobo Sage en de Kobo Libra 2, en beide worden op 19 oktober uitgebracht.

Beide zijn in feite vernieuwingen van huidige producten met een paar wijzigingen en enkele hardware-upgrades. Beide voegen audioboekondersteuning en Bluetooth toe voor het streamen van audio, en ze hebben nu USB-C-poorten en beide worden geleverd met 32 ​​GB opslagruimte.

Beide gebruiken 300ppi E Ink Carta 1200-schermen waarvan wordt geadverteerd dat ze een beter contrast hebben (behalve dat ik dat al ontkrachtte als een voornamelijk marketinghype met de Kobo Elipsa), en beide apparaten zijn waterdicht. Beide ereaders hebben ook koplampen met instelbare kleurtemperatuur, en beide kregen officiële ondersteuning voor Kobo’s donkere modus om kleuren om te keren voor witte tekst op een zwarte achtergrond.

De Kobo Salie is een verbeterde versie van de Kobo Forma, met een 8-inch scherm en een quad-core CPU, en ze hebben ook ondersteuning toegevoegd voor de Kobo Stylus, zodat je op e-boeken en PDF’s kunt schrijven en aantekeningen kunt maken in de ingebouwde notebook-app zoals de 10-inch Kobo Elipsa die in juni werd uitgebracht. Nog een upgrade, dit model krijgt ondersteuning voor dual-band wifi.

Het enige nadeel is dat de Kobo Sage nu een op glas gebaseerd Carta-scherm gebruikt in plaats van een flexibel Mobius-scherm zoals ze gebruikten op de Kobo Forma, dus het is minder duurzaam en het totale gewicht is met ongeveer 45 gram toegenomen tot 241 gram. Ik vind het wel leuk hoe ze de aan / uit-knop naar achteren hebben verplaatst; de aan / uit-knop op de Forma was niet goed.

De Kobo Sage wordt verkocht voor $ 259 USD (een Kobo Stylus is niet inbegrepen; ze worden apart verkocht voor $ 39).

Kobo Weegschaal 2
Kobo Weegschaal 2

De Kobo Weegschaal 2 is een 7-inch model dat wordt geleverd met enkele kleine upgrades ten opzichte van het 1e generatie-model (met name USB-C, Bluetooth en 32 GB aan opslagruimte).

Het gebruikt nog steeds een 1GHz CPU en het ondersteunt de Kobo Stylus of dual-band wifi niet, en het ondersteunt Dropbox niet zoals de twee grotere modellen. Het is ook een beetje zwaarder dan het 1e generatie model met 215 gram (+23 gram).

De Kobo Libra 2 wordt geleverd in zwart-wit en wordt verkocht voor $ 179 USD.

Het is goed om te zien dat Kobo in 2021 nog een paar nieuwe modellen uitbrengt om samen te gaan met de Kobo Elipsa, maar ik vraag me af waarom ze de 6-inch Clara HD niet ook hebben geüpgraded, aangezien deze nu meer dan 3 jaar oud is.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Openstream
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart