Best Buy heeft ook een Kindle-inruilprogramma

Amazon biedt al lange tijd een inruilprogramma aan voor Kindle-ereaders om 20% korting te krijgen op de prijs van een nieuwe Kindle, plus een tegoed voor de oude Kindle. Het is een van de dingen die geen andere ereader-bedrijven aanbieden.

Blijkbaar heeft Best Buy ook een soortgelijk inruilprogramma voor Kindle-ereaders en Fire-tablets.

Het belangrijkste verschil met het programma van Best Buy is dat het alleen in de winkel wordt aangeboden, maar net als bij Amazon krijg je 20% korting op de prijs van een nieuwe Kindle- of Fire-tablet, samen met een tegoed voor de inruil.

Ik heb gemerkt dat de inruilwaarden op sommige modellen anders zijn dan wat Amazon biedt, dus het is de moeite waard om beide te controleren om te zien wie het meeste biedt. Amazon geeft bijvoorbeeld een tegoed van $ 20 voor de huidige Kindle op instapniveau, maar Best Buy biedt slechts $ 15. Het lijkt erop dat Best Buy betere waarden heeft op sommige Paperwhite-modellen.

Er zijn ook enkele andere bepalingen in de kleine lettertjes waarvan u op de hoogte moet zijn. Ze zeggen dat inruil niet op alle locaties beschikbaar is en dat sommige winkels extra beperkingen hebben, en in tegenstelling tot Amazon accepteren ze geen kapotte apparaten (Amazon geeft je nog steeds $ 5 voor een kapotte Kindle plus 20% korting op een nieuwe).

Zien De inruilpagina van Best Buy voor meer details en om hun prijzen voor transacties te controleren.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Openstream
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart